BELDEMİZ KÜLTÜR SALONU KARŞISINA ZAHİDE YETİŞ’İN BABAANNESİ SELİME HOCA HAYRATI OLARAK YAPTIRILAN ÇEŞME ZAHİDE YETİŞLE PROGRAMINDA CANLI YAYIN OLARAK HİZMETE SUNMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Beldemiz Kültür Salonu karşısına ünlü program sunucusu Zahide Yetiş’in babaannesi Selime Hoca hayratı olarak yaptırılan çeşmenin bugün Show Tv de yayınlana Zahide Yetişin ve Prf. Dr. Mustafa Karakaş hoca ile birlikte sunduğu Zahide Yetiş’le programında canlı yayın olarak çeşme hizmete sunma töreni düzenlendi.

Gerçekleşen törene katılan bayanlar tarafından Prf Dr. Mustafa Karakaş hocaya sorular sordular.

Törene Belediye Başkanımız Ercan Şimşek, Zahide Yetişin Babası Tahsin Ünlü, Ak Parti Belde Başkanı İbrahim Aktan, Belediye Meclis Üyeleri ve halktan birçok insan katıldı.