ESKİGEDİZ BELEDİYESİNİN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNE VE RAMAZAN EĞLENCESİNE YOĞUN İLGİ

Bir Oruçluya İftar Yaptırmanın Ne Kadar Sevap Olduğunu Biliyoruz”

Ramazan ayının on altıncı gününde tüm vatandaşların Ramazanını kutlayan Başkan Ercan Şimşek , "Rahmet ve bereket ayının tüm insanlara hayır getirmesini diliyorum. Bu ayın insanlığa kardeşliğe, dostluğa ve ibadete vesile olmasını temenni ediyorum diyerek Eskigediz Belediyesi olarak, “31 Mayıs 2018 tarihinde iftar yemeği verdi. Perşembe günü Gazenferağa Hamamı önünde verilen iftar yemeğine 900 civarında katılım oldu.

Belediye İftar Yemeğine Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Yörük, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Eskigediz Belediye Başkanı Ercan Şimşek, Eskigediz Ak Parti Belde Başkanı İbrahim Aktan ve halkın katılımı ile gerçekleşti.

Eskigediz Belediyesi olarak İftar öncesi ve sonrası Çocuklara Ramazan Eğlencesi düzenledi.
Ramazan Eğlencesinde Şişme Oyun Havuzları, Palyaço, Karagöz, Yarışmalar ve Ücretsiz Mısır ile Pamuk Helva dağıtımı yapıldı