ESKİGEDİZ BELEDİYESİ MUHARREM AYI NEDENİYLE AŞURE DAĞITTI

Eskigediz Belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl dağıtılan aşure bu yıl Eskigediz Ulucami ve Pazaryeri Alanında Cuma namazı sonrası halka dağıtıldı.

Muharrem ayının güzelliklerini vatandaşla paylaşma düşüncesi ile Pazaryeri ve Ulucami Cuma namazı çıkışı aşure dağıtan Eskigediz Belediyesi halkın yoğun ilgisi ve memnuniyeti ile karşılaştı.

Eskigediz Belediye Başkanı Ercan Şimşek daha önceden belirlenen programı nedeniyle şehir dışında olduğundan dolayı yerine Belediye Başkan Vekili Murat Çakmak vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Aşure ikramını kabul eden vatandaşlar Eskigediz Belediye Başkan Vekili Murat Çakmak’a, yönetici ve çalışanlarına teşekkür ederek, "İçinde kardeşlik, dostluk ve paylaşım olan bu güzel ayı yaşamaktan dolayı çok mutluyuz. Bu güzel organizasyon için yetkililere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.