ESKİGEDİZ BELEDİYESİ TARAFINDAN KAYACIK MESİRE ALANINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN DÜZENLEME ÇALIŞMALARINDA SONA YAKLAŞILDI..

Yaklaşık bir aydır yoğun bir çalışma ile Kayacık Mesire Alanı’nı daha kullanılabilir ve temiz bir noktaya getiren Eskigediz Belediyesi, devir teslim işlemlerinden sonra Kayacık Mesire Alanı’nda hızlıca düzenleme, peyzaj ve çalışmalarına başladı.
İlk etapta belediyemizin kademesinde ürettiğimiz oturma bankları ile mangal yerlerini piknik alanına dâhil ettik. Temizlik çalışmaları sonrasında çocuk oyun parkı ve oyun alanını tamamladık. Kayacık piknik alanın kalan düzenlemelerini bahar ayında çim ekerek gerçekleştireceğiz.
Eskigediz Belediye Başkanı Mustafa Arslan yaptığı açıklamada, “Biz Eskigediz ’in yaşadığı sıkıntıları bilerek göreve geldik. Bu sıkıntılara çözüm üretmek için de tüm devlet kurumları ile uyum içerisinde çalışacağız dedik. En başta görevimiz Eskigediz’i güzelleştirmek ve vatandaşımıza hizmet etmektir. En büyük hedefimiz Gerçekleştireceğimiz projeleri bir an önce hayata geçirmek olacaktır.. Bu yüzden kısa süre içerisinde Kayacık Mesire Alanı’nın çalışmalarını tamamlayacağız” dedi