ESKİGEDİZ BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ŞİMŞEK KÜTAHYA İLİNDEKİ RESMİ KURUM VE KURULUŞ İL MÜDÜRLERİNİ ZİYARETTE BULUNDU.

Belediye Başkanı Ercan Şimşek Kütahya’da görev yapan resmi kurum ve kuruluşların müdürlerini ziyaret etti
Gerçekleşen ziyaretlerde belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Şimşek yaptığı açıklamada Yerel yönetimlerin en önemli organının belediye olduğuna dikkat çeken Başkan Ercan Şimşek ´Resmi kurum ve kuruluşlarımız da kendi faaliyet alanları içinde Eskigediz´e önemli hizmetlerde bulunmakta ve yatırımlar gerçekleştirmektedir. Belediyemizin çalışma alanları ve konularının önemli bir kısmında kurumlarımızla istişare ve bazı durumlarda işbirliği gerekmektedir. Bunun için görüşmelerde bulunuyoruz´ dedi. Başkan Şimşek, Eskigediz´e hizmette bulunan tüm kurum ve kuruluşların çabalarının önemsenmesi ve takdir edilmesi gerektiğine de değinerek ´ Bu çerçeve içinde de kurumlarımıza nezaket ziyaretleri gerçekleştiriyorum´ dedi.

Belediye Başkanı Şimşek bir gün içinde Kütahya Ak Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Tayfun DÜNDAR, İl Emniyet Müdürü Hasan ÇEVİK, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi GÖREN, Orman Bölge Müdürü Adnan KAYIM, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İbrahim ÇATLADAN, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Kamil UÇAN, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ender Muhammet GÜMÜŞ, İl Mahalli İdareler Müdürü Hüseyin BOZKURT, Esnaf ve Sanat. Odaları Birliği Başkanı İbrahim YİĞİT´i makamlarında ziyaret etti.

Olumlu geçen ziyaretlerde Belediye Başkanımız Ercan Şimşek Kurum Müdürlerine Beldemizde kurslarda üretilen Ahşap Lambalı Maket Eskigediz Evlerinden, Ahşap Eskigediz Evleri görünümlü kalemlik anahtarlık ve Belediyemizin ikinci baskısını yaptığı Çağlar Boyunca Gediz isimli kitabı hediye etti ve diğer kurum müdürlerini daha sonraki günlerde ziyaret edeceğini açıkladı.

Habere Ait Resimler