ESKİGEDİZ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA ARSLAN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NEDENİYLE BELDEMİZDEKİ OKULLARI ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ.

Başkan Arslan, Beldemizde bulunan okullara yaptığı ziyaretlerde okul müdürleri ve öğretmenlerle görüştü, okulları ile ilgili sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Göreve geldiklerinden bu yana eğitime her zaman destek verdiğini belirten Mustafa Arslan, "Belediyemizin imkanları doğrultusunda ihtiyaç olan eksiklikleri hep tamamladık, üzerimize düşenleri de yapmaya devam edeceğiz. Biz sadece okulların açıldığı gün değil, fırsat buldukça her zaman okullarımızı ziyaret ediyoruz ve ihtiyaç ve taleplerini değerlendirmeye çalışıyoruz. Bu konuda gerçekten hassas davranıyoruz. Biz istiyoruz ki eğitime herkesin katkısı olsun. Sadece belediye olarak biz değil, herkes katkıda bulunsun. Bu çocuklar bizlerin, hepimizin geleceği. Bizim için çok önemliler. Ben yeni eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, en önemlisi de öğrenci velilerine hayırlı olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

Habere Ait Resimler